CV installatie in Roermond

Wij zijn in Roermond en omgeving zeer ervaren op het gebied van CV installatie en we houden ook de laatste ontwikkelingen bij. We kunnen u dus bij uitstek van dienst zijn bij de plaatsing van een nieuwe CV ketel of complete centrale verwarming. Voor iedere woonsituatie is er een andere oplossing. Onze CV monteurs kunnen u vakkundig advies geven dat op úw situatie is afgestemd. Of uw huidige CV installatie nu kapot is, of u een veel zuiniger apparaat wilt aanschaffen, wij kunnen de CV ketel plaatsen in Roermond. Ook geheel nieuwe centrale verwarming aanleggen behoort tot de mogelijkheden.

Wist u bijvoorbeeld dat vloerverwarming energiezuiniger is dan gewone verwarming? Dit komt omdat de vloer laag is en warmte opstijgt. Daarnaast zorgen grote oppervlakten op een zuiniger en makkelijker manier voor warmte dan kleine oppervlakten. Zo is er ook een nieuwe trend gesignaleerd in de wandverwarming. Radiatoren lelijk? Met de nieuwste en hipste designradiatoren kunt u uw huis zelfs hipper en mooier maken. Vragen over de nieuwste trends? Uw CV specialist in Roermond kan ze voor u beantwoorden.

Onze diensten als CV specialist

Naast specialist in CV installatie zijn wij een allround installatiebedrijf.  U kunt bij ons terecht kunt voor alles op het terrein van verwarming. Wij plaatsen CV ketels maar ook:

Heeft u iemand nodig voor de installatie van uw centrale verwarming in Roermond of wilt u gebruik maken van een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze CV installateur komt graag bij u langs en kan u van advies voorzien. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Bel direct naar 085 - 106 1600