CV ketel vervangen in Roermond?

Woont u in Roermond of omgeving en heeft u een nieuwe CV ketel nodig? Wellicht is uw oude ketel kapot en heeft u een nieuwe nodig, maar het kan ook zijn dat u een energiezuinige ketel wilt om zo energie en geld te besparen. Wij kunnen u in Roermond en in de nabije omgeving van Roermond voorzien van advies over welke ketel er bij uw wensen en woningruimte past. Daarnaast kunnen wij ook de gehele installatie voor onze rekening nemen. Als wij uw CV ketel vervangen kunnen wij deze eventueel jaarlijks controleren. Zo bespaart u geld en voorkomt u problemen met uw verwarming.

Wij voeren altijd eerst een gronde inspectie uit voordat wij een CV ketel vervangen. Zo kan het zijn dat een defect wordt veroorzaakt door een ander onderdeel van de centrale verwarming. Denk aan een radiator, CV leiding of een kapot expansievat. Deze onderdelen kunnen wij op korte termijn bij u in Roermond komen vervangen.

Voordelen en aspecten HR ketel

Het vervangen van uw oude ketel door een nieuw model kan veel voordelen hebben. Een HR ketel staat voor een Hoog Rendement ketel. Dit betekent dat het rendement minimaal 100% is. Bij een HR ketel wordt dus meer dan 100% van energie omgezet in nuttige warmte, omdat deze de warmte van verbrandingsgassen hergebruikt. Dit scheelt stookkosten en is ook beter voor het milieu. Dit in tegenstelling tot de VR ketels, de Verbeterd Rendement ketels, die maximaal 90% halen. Tegenwoordig wordt de HR combi ketel het meest verkocht in Nederland. Dit is een gesloten CV ketel, wat betekent dat de lucht, die nodig is voor de verbranding, van buiten je huis wordt gehaald. Dat gebeurt via dezelfde pijp waar ook de afvoergassen door naar buiten gaan. Wilt u ook een nieuwe HR ketel voor uw centrale verwarming in Roermond of in de omgeving van Roermond? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op! Bel 085 - 106 1600.