Vloerverwarming aanleggen in Roermond

Het aanleggen van vloerverwarming is een klus die om een vakman vraagt. Kies daarom voor een ervaren specialist die het systeem op de juiste wijze kan aansluiten. In de regio Roermond kunt u hiervoor terecht bij ons installatiebedrijf. Wij hebben de kunde en kennis in huis om uw vloerverwarming snel en correct te plaatsen. Onze monteurs zorgen ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van het systeem.

Onderhoud vloerverwarming

Net als een CV of gaskachel heeft vloerverwarming op zijn tijd onderhoud nodig. Het systeem ligt onder de vloer en wordt daarom wel eens vergeten. Ook voor periodiek of eenmalig onderhoud kunt u onze vakmannen inschakelen. Wij kunnen de leidingen bijvoorbeeld voor u door laten spoelen of ontluchten. Ook een pomp is zo vervangen. Dankzij ons vakkundige onderhoudswerk gaat uw vloerverwarming langer mee.

Vloerverwarming repareren

Werkt het systeem niet meer naar behoren? Dan kan er van alles aan de hand zijn. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage waardoor water en warmte ontsnappen. Wij komen graag bij u langs om de boel te inspecteren. Het is zaak om bij een defect direct in actie te komen: een kapotte vloerverwarming kan veel schade aanrichten zonder dat dit zichtbaar is. Indien nodig kunnen wij de vloerverwarming vervangen.

 

Bel ons in Roermond voor installatie, onderhoud en reparatie van  uw vloerverwarming. We zijn bereikbaar via 085 - 106 1600 en het online contactformulier op deze site.