CV lekkage in Roermond?

Is het constant nodig om uw CV bij te vullen? Haalt het toestel het normale rendement niet meer? Of merkt u dat er een zwakkere straal uit de kraan komt? Dan kan het zijn dat uw CV ketel lekt. In sommige gevallen blijft CV lekkage erg lang onopgemerkt. Ondertussen kan het lek grote schade aan uw systeem toebrengen en verspilt u stookkosten voor een lager rendement. Het is zaak om scherp te blijven op signalen van CV lekkage, zoals vochtplekken op leidingen of een lekkende radiator. In Roermond en omgeving kunt u onze experts inschakelen. Wij voeren inspectie uit en helpen u snel van de lekkage af.

CV ketel lekt water. Wat nu?

Als u te maken heeft met lekkage van uw CV ketel sporen onze CV monteurs het lek op. De bron van het probleem kan op verschillende plekken zitten. Zo kan een van de radiatoren of leidingen lekken. Ook het expansievat zorgt regelmatig voor problemen. Wij vinden het lek voor u en voeren direct de reparatie uit.

Onze monteurs inschakelen? Neem dan contact op! Bel naar 085 - 106 1600. Op dit nummer zijn wij bij spoed zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar!